معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل مختلف ساختن یک ساختمان,pptx

تاریخ ایجاد 29/06/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 55   قیمت: 9000 تومان     تعدادمشاهده  1  

دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل مختلف ساختن یک ساختمان,pptx
 
 
بخشی از مطلب
) بازدید زمین :
قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده و وضعیت و فاصله آن نسبت به خیابانها و جاده ها اطراف مورد بررسی قرار گیرد و همچنین پستی ویلندی زمین با توجه به نقشه ساختمان موردبازدید قرار گرفته در صورتیکه ساختمان بزرگ باشد پستی و بلندی و سایر عوارض زمین می باید بوسیله مهندسین نقشه بردار تعیین گردد و همچنین باید محل چاه های فاضلآب  و چاه آبهای قدیمی و مسیر قنات های قدیمی که ممکن است در هر زمینی موجود باشد تعیین شده و محل آن نسبت به پی سازی مشخص گردد و در صورت لزوم می باید این چاه با بتون و یا شفته پر شود و محل احداث ساختمان نسبت به زمین تعیین شده و نسبت به ریشه کنی ( کندن ریشه های نباتی که ممکن است در زمین روئیده باشد ) آن محل اقدام شود و خاکهای اضافی به بیرون حمل گردد و بالاخره باید شکل هندسی زمین و زوایای آن کاملا معلوم شده و با نقشه ساختمان مطابقت داده شود .
2) پیاده کردن نقشه 
 پس از بازدید محل وریشه کنی اولین قدم در ساختن یک ساختمان پیاده کرده نقشه           می باشد .منظور از پیاده کردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ برروی زمین بابعاد اصلی (یک به یک ). بطوریکه محل دقیق پی ها وستونها ودیوارها و زیرزمین ها وعرض پی های روی زمین بخوبی مشخص باشد وهمزمان با ریشه کنی وبازدید محل باید قسمتهای مختلف  نقشه ساختمان مخصوصا نقشه پی کنی کاملا موردمطالعه قرار گرفته بطوریکه در هیچ قسمت نقطه ابهامی باقی نماند .وبعد اقدام به پیاده کردن نقشه بشود . باید سعی شود حتما در موقع پیاده کردن نقشه از نقشه پی کنی استفاده گردد . برای پیاده کردن نقشه ساختمان های مهم معمولا از دوربین نقشه برداری استفاده می شود . ولی برای پیاده کردن نقشه ساختمان معمولی و کوچک از متر وریسمان بنائی که به آن ریسمان کار هم می گویند استفاده می گردد .برای پیاده کردن نقشه با متر وریسمان کار ابتدا باید محل کلی ساختمان را روی زمین مشخص نموده وبعد با کشیدن ریسمان در یکی از امتدادهای تعیین شده وریختن گچ یکی از خطوط اصلی ساختمان راتعیین می نمائیم. 
وبعد خط دیگر ساختمان را معمولا عمود برخط دیگر می باشد با استفاده از خاصیت قضیه فیثاغورث (درمثلث های قائم الزاویه مجذور وتر مساوی است با مجموع مجذورات دوضلع دیگر ) رسم می نمائیم . معمولا در سطح بنائی استفاده از این روش را 3و 4و 5 می گویند . زیرا در این طریق معمولا اضلاع مثلث 3متر و4متر و وتر مثلث 5 متراست . و برای مکانهای کوچکتر ویا بزرگتر می توان از مضربهای این اعداد استفاده نمود . مانند 30 و40 و50 سانتیمتر و یا 6متر و 8متر و10 متر. ممکن است به علت قناس بودن زمین دو خط کناری نقشه برهم عمود نباشد . در این صورت یکی از خطوط میانی نقشه را که حتما برخط اول عمود است انتخاب و رسم می نمائیم . ممکن است برای عمود کردن خطوط از گونیای بنائی استفاده نمود . دراین صورت دقت کار کمتر می باشد .در موقع پیاده کردن نقشه برای جلوگیری از جمع شدن خطاها بهتر است اندازه ها را همیشه از یک نقطه اصلی که آن را مبداء می نامیم حساب نموده وروی زمین منتقل نمائیم . برای مثال اگر بخواهیم از نقطه A دو اندازه 3 متر و 4 متر را روی امتداد Ax تعیین نمائیم بهتر است ابتدا از نقطه A طول 3 متر جدا نموده تا نقطه B بدست آید . آنگاه دوباره از نقطه A طول 7 متر را ( مجموع دو اندازه )جدا نمائیم تا نقطه C بدست آید . برای سایر اندازه ها نیز همیشه باید از نقطه A اندازه بگیریم .
 رپر : با توجه به اینکه هر نقطه از ساختمان نسبت به سطح زمین دارای ارتفاع معینی       می باشد که باید در طول مدت اجرا در هر زمان قابل کنترل باشد  . برای جلوگیری ازاین موضوع یک قطعه بتنی با ابعاد دلخواه ( مثلا 40 در 40 با ارتفاع 20 سانتیمتر ) در نقطه ای دورتر از محل ساختمان میسازند بطوریکه در موقع گود برداری ویا پی کنی با آن آسیب نرسد ودر طول مدت ساختمان تمام ارتفاعات را با آن می سنجند باین قطعه بتنی اصطلاحا رپر می گویند در بعضی ساختمانهای کوچکتر روی اولین قسمتی که ساخته می شود ( مانند اولین ستون ) علامتی می گذارند وبقیه ارتفاعات را نسبت به آن می سنجند.
3-گود برداری 
بعد ازپیاده کردن نقشه وکنترل آن درصورت لزوم اقدام به گودبردار می نمایند . گودبرداری برای آن قسمت ازساختمان انجام میشود که درطبقات پائین تراز کف طبیعی زمین ساخته میشود ، مانند موتورخانه ها و انباره و پارکینگ ها وغیره . درموقع گودبردا ری چنانچه محل گودبرداری بزرگ نباشد ازوسائل عمومی مانند بیل و کلنگ و فرقون ( چر خ دستی ) استفاده می گردد . برای این کار تا عمق معینی که عمل پرتاب خاک بابیل به بالا امکان پذیر است (مثلا 2 متر ) عمل گودبرداری را ادامه میدهند وبعد از آن پله ای ایجاد نموده و خاک حاصله ازعمق پائین تراز را روی پله ایجاد شده ریخته و از روی پله دوباره به خارج منتقل می نمایند . 
تاریخ چه مصرف فولاد در بتن :
 مصرف فولاد در بتن حاصل یک کشف ناگهانی نیست بلکه نتیجه یک تکامل و پیشرفت است . در سال 1848 لمبوت با ساختن یک قایق بتنی پارویی که به وسیله شبکه های مربع مستطیل شکل میله های آهنی ، مسطح شده بود ، اولین سازه بتن مسلح را به وجود  آورد .
در سال 1873 مونییر یک منبع آب با ظرفیتی برابر 120 متر مکعب ساخت . در سال 1887 کنن وایس در کتاب سیستم مونییر تئوری بتن فولادی را بر اساس سر اصل بنا نهادند که امروز نیز مورد استفاده قرار می گیرد  
این اصول بدین قرارند :
1- تمامی نیروی کششی در یک عضو بتن مسلح به وسیله فولاد تحمل می شود .
2 - انتقال نیرو به فولاد به وسیله چسبندگی بین بتن و فولاد صورت می گیرد . ( اصل عمل مشترک )
3 - تغییرات حجمی بتن و فولاد در اثر تغییر درجه حرارت ، با هم برابرند .( به طور تقریب )
علل مصرف فولاد و بتن : 
1-  فزایش نقش کششی در بتن 
2 - ترکیب بتن و فولاد در بتن مسلح محاسن هر دو را در برداشته و فاقد عیبهای آن دو است.
3 - افزایش دوام بتن 
4 - افزایش مقاومت برشی 
5 - افزایش مقاومت فشاری با استفاده از فولاد های جدید 
6 - پیوستگی کامل بین فولاد و بتن در مقابل ترک های کششی 
7 - ساخت بتونی با مقاومت بالا ( با استفاده از روش پیش تنیدگی ) در نتیجه کاهش خیز و ترک های کششی تعت اثر بارها وارده 
8 - امکان ساخت پوسته های مقاوم نازک بوسیله بتن مسلح 
ب ) تئوری های علمی و تکنیکهای به کار رفته رشته ساختمان بتنی در محل کار :
انواع فولادهای مصرفی در بتون :
مقاومت فولادهای مسلح کننده معمولی در بتون 100 برابر مقاومت کششی بتون و 10 برابر مقاومت فشاری بتون است . دو نوع فولاد برای ساختن میله های مسلح کننده مورد استفاده قرار می گیرد . یکی فولاد نرم و دیگری فولاد با تنش جاری شدن بالا .
اکثر میلگردها از نورد گرم فولاد نرم ساخته می شوند . مقاومت آنها در حدود 2400 – 1600 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع است . فولاد آجدار با تنش جاری شدن بالا یا از نورد گرم فولاد کم آلیاژ و یا به وسیله عملیات سرد روی فلز نرم ( پیچش و کشش ) به دست می آید . فولاد کم آلیاژ را می توان از روی شکل برجستگی های سطحی آن از فولاد نرم تشخیص داد در استاندارد بتون ایران برای سه نوع فولاد Al( میلگرد ساده). AII ( میلگرد آجدار).AIII              ( میلگرد آجدار پیچیده ).
فولادی آلیاژی که برای سازه های بتون پیش تنیده به کار می رود ، مقاومتی در حدود 1100-8000 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع دارد . در سالهای اخیر که کاربرد های بتون پیش تنیده گسترش یافته است برای مقاومت بالاتر در بتون پیش تنیده از کابلهای فولادی آلیاژی ( الیاف به هم تابیده از فولاد آلیاژی ) استفاده می کنند که مقاومت آنها بین 20000 –8000 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع است .در سازه های بتونی حجیم کابلها به صورت دسته های 5 تایی ،7 تایی ، 13 تایی و 19 تایی مورد استفاده قرار می گیرند . در حال حاضر در بتون ریزی های پس تنیده به علت وزن بالای قطعات و وسعت دهانه تنها کابلها کار بر دارد .
فرمهای رایج کاربرد میلگرد در بتون :
میلگرد راستا : برای افزایش مقاومت کششی بتون به کار برده می شود .
خاموت : برای جلوگیری از بیرون زدگی آرماتورهای طولی در اثر کمانش و تحمل نیرو های برشی و جلوگیری از گسترش ترک .
سنجاقک : برای تقویت مقاومت برشی خاموتها و اتصال کامل بین میل گرد های طولی و خاموت 
خرک : برای قرار دادن دو شبکه متوالی افقی با فاصله معین در داخل قالب ( در بتن ریزی های کف و فنداسیون ).
رکابی : برای در امتداد نگاه داشتن آرماتورهای طولی و یا عمودی در بتون ریزی دیوارها.
حفاظت در انبار کردن میلگرد های فلزی: 
به علت جذب رطوبت محیط به وسیله میلگرد های فلزی و اکسید شدن فلز آهن و در نهایت کمتر شدن قطر موثر میلگرد فولادی باعث کاهش مقاومت سازی بتونی می شود لازم است که میلگرد های فولادی در محیط خشک و سر پوشیده و دارای کمترین رطوبت نگهداری شوند . قبل از مصرف لازم است از طریق برس زدن یا پاک کردن مکانیکی ، سطح فلز از زنگ پاک شود تا چسبندگی بتون و فولاد در حد مطلوب انجام گیرد .
زنگ گیری میلگرد می تواند به طریق سند پلاست( ماسه پاشی روی فلز ) نیز انجام شود .
انبار کردن میلگرد ها باید بر اساس قطر و اندازه آنها به صورت منظم و مجزا با شد. 
این روش موجب تسریع در کار می شود زیرا گروه برشکار و آرماتور بند به راحتی          می تواند میلگرد های مورد نیاز را انتخاب کند .برای جلوگیری از نفوذ رطوبت زمین سعی می کنند که میلگرد را در ارتفاع مناسبی از سطح زمین قرار دهند به نحوی که با گل و روغن در تماس نباشد . بعلاوه تمیزی محل انبار کردن باعث می شود که از زنگ زدگی میلگرد ها جلوگیری بعمل آید.
  حد اکثر قطر زنگ زدگی میلگرد ها: 
زنگ زدگی سطحی خطری برای فولاد ندارد اما چنانچه زنگ به صورت پوسته در بیاید باید پوسته زنگ را از روی میلگرد پاک شود ( توسط برس سیمی یا  سندپلاست).با توجه به پیش بینی هایی که در طراحی انجام می شود حد اکثر ضخامت زنگ زدگی مجاز برابر  قطر فولاد اصلی است .
قالبهای فلزی
اجزاء قالبهای فلزی عبارت است از:
1)رویه قالب که متشکل ازیک سری پانلهای فلزی ازورق سیاه بامهاریهای سوراخدارازتسمه به فاصله ی 5 سانتیمتر از یکدیگربرای استقرار گیره های پشت قالب است ودرابعادگوناگون تولید می شوداین قالبها می تواند به عرض50-10 سانتیمتر وارتفاع 330-100 سانتیمترساخته شود.برای سازه های استوانه ای قالبهای رویه بصورت کمانی ساخته      می شود.
2)ناودانی هاکه تحمل کننده ی اصلی فشار جانبی وارد برقالب هستند.
3)کنج ها فرم این قالبهای فلزی به نحوی است که امکان ایجادکنجهای داخلی رابوجود         می آورندودرکنجهای خارجی نیز باتغییرقالب کنج مورد استفاده واقع می شود.
4)میله های پشت بندرا بوسیله ی ناودانیهابه یکدیگرمتصل می سازند.   
 

کلمات کلیدی مرتبط:
مراحل مختلف ساختن یک ساختمان ,pptx ,دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل مختلف ساختن یک ساختمان,pptx , ,بخشی از مطلب ,) بازدید زمین : ,قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده و وضعیت و فاصله آن نسبت به خیابانها و جاده ها اطراف مورد بررسی قرار گیرد و همچنین پستی ویلندی زمین با توج,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود,بررسی پاورپوینت ترمیم و مقاوم سازی ساختمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت ساختمان با اسکلت فلزی ,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت آنالیز و طراحی اعضای خمشی پیش تنیده,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت عوامل موثر در سیستم های مقاوم در برابر بارهای جانبی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت تأسیسات حرارت و برودتی یک ساختمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت طراحی سیستم تهویه مطبوع,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت تأثیر الیاف پلی پروپیلن بر خصوصیات رفتاری بتن ,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت نانو کامپوزیت های پلی پروپیلن,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت طراحی و محاسبات کانال,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت دالهای بتنی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت انواع بتن های سبک (LWAC),pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت بتــن سبـک سـازه ای ,pptx
پاورپوینت بررسی روش های وصله میلگرد ها
دانلود,بررسی پاورپوینت روشهای مقاوم سازی در ساختمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت مقایسه رفتار قاب فولادی با مهاربندی ضد کمانش و مهاربندی معمولی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت روسازی راه زیرسازی و روسازی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت ساختمانهای بتنی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت اجرای ساختمانهای فلزی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت استاندارد بلوک‌های سیمانی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت ستون فلزی ,pptx
 
  • safaii safaii

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی