معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

پاورپوینت بررسی بتن در ساختمان

سه شنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۸، ۰۱:۳۳ ق.ظ
پاورپوینت بررسی بتن در ساختمان

تاریخ ایجاد 12/01/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 35 اسلاید پاورپوینت   قیمت: 6500 تومان     تعدادمشاهده  1


پاورپوینت بررسی بتن در ساختمان
 
مقدمه:
امروزه ساختمانی پیدا نمی شود که به نوعی در آن بتن مسلح به کار نرفته باشد. به دلیل اهمیت شناخت از رفتار بتن در سازه‌های بتنی و همچنین به دلیل اینکه سازه مورد بحث نیز سازه ای بتنی می‌باشد، ابتدا یک سری توضیحات مختصری درباره بتن داده می‌شود آزمایشات به عمل آمده نشان می‌دهد که بتن نیروهای فشاری را بخوبی تحمل می‌نماید ولی موقعیکه تحت تاثیر نیروهای کششی حتی به مقدار کم، قرار می‌گیرد می‌شکند. برای جلوگیری از این عمل تعدادی میلگرد فولادی در قسمت کششی آن گذاشته می‌شود. در اینحالت تنشهای کششی بتن از طریق پیوستگی و فولاد به میلگرد منتقل می‌شود. 
بتن در اثناء گرفتن و سخت شدن پیوستگی زیادی با فولاد پیدا می‌کند و به این ترتیب علت تغییر شکل ناشی از بارگذاری در هر دو ماه یکسان است. افزایش مقاومت بتن با گذشت زمان و اقتصادی بودن آن سبب شده است که اعضاء بتن مسلح از مزیتی بالا برخوردار باشند.
یکی از ویژگی‌های بتن که بسیار حائز اهمیت است قوام آن است. برای اینکه بتن بتواند آزادانه در گوشه‌ها و ما بین میلگرد‌ها جریان یابد و تمام فضای قالب را پر کند لازمست از درجه غلظت مناسبی برخوردار باشد. قسمتی از آب مصرفی در بتن با سیمان واکنش شیمیایی انجام می‌دهد و قسمتی دیگر به صورت آزاد باقی می‌ماندکه این آب آزاد اثرات نامطلوبی بر روی خواص بتن دارد از این رو در ترکیب بتن نسبت آب به سیمان مهمترین عامل به شمار می‌آید. افزایش نست آب به سیمان نه تنها بتن را پوک و شل می‌کند و دوام و مقاومت فشاری آن را کاهش می‌دهد بلکه خصوصیات نامطلوب بتن از قبیل خزیدن و جمع شدن آن را افزایش می‌دهد نیز سبب خوردگی میلگرد‌ها و کاهش پیوستگی آنها با بتن می‌گردد از این رو نسبت وزنی آب به سیمان پایین تر از 6/0 توصیه می‌گردد. 
در تعیین ترکیب مناسب برای بتن، نسبت دانه بندی درشت و ریز باید به نحوی باشد که ریز دانه‌ها فضای بین دانه‌های درشت را پر نمایند و متراکم ترین دانه بندی را به وجود می‌آورند. 
اگر حتی بارگذاری هم ثابت باقی بماند، کرنشها به مرور زمان افزایش خواهد یافت.عامل اصلی خزیدن بتن بارگذارست معذالک عوامل جنبی دیگری از جمله بارگذاری در سنین کم یعنی در روزهای اولیه بعد از بتن ریزی و بالا بودن نسبت آب به سیمان و نیز رها کردن بتن در معرض خشک شدن نیز موثر می‌باشد. 
فولادهایی که در بتن به کار می‌روند بر حسب تنش تسلیم به دو دسته تقسیم می‌شوند یکی فولاد نرم و دیگری فولاد با مقاومت زیاد می‌باشد کارخانه ذوب آهن اصفهان میلگردهایی از قطر 6 الی 40 میلیمتر تهیه می‌کند که در سه نوع AIII, AII,AI ارائه می‌شوند. 
نوع AII به صورت ‌آجدار و با آجی و با آجی در امتداد یکدیگر و نوع AIII دارای آجی است که اطراف این نوع فولاد در محل تلاقی با یکدیگرتشکیل زاویه می‌دهند. نوع AIII دارای آلیاژی است که نوع فولاد آن را مرغوب تر نموده است. 
برای فولاد گذاری تیرها، میلگرد‌ها را به شکل قفس می‌سازند و در داخل قالب جای می‌دهند.
1- عملیات تولید بلوک سیمانی: تولید بلوک سیمانی توسط ماشینی صورت می‌گیرد که قابل حرکت می‌باشد و به اینصورت عمل می‌نماید که از انتهای ماشین که دارای شیب ملایمی است ملات وارد قالب می‌شود (همانند عکس). ملات بلوکه سیمانی از آب و ماسه سنگ شکسته و سیمان می‌باشد. 
این ملات بعد از اینکه در قالب کمی خود را گرفت توسط دسته ای قالب به پایین کشیده شده و سپس قالب را به بالا می‌کشند. در اینصورت بلوک بر روی زمین می‌ماند و دستگاه شروع به حرکت کرده و کمی به جلو می‌آید تا این عملیات برای بلوکه‌های بعدی تکرار شود. 
2- ساخت و تولید اسکلت تیرچه و بتن ریزی پاشنه.
برای ساخت و تولید اسکلت تیرچه از میلگردهایی با 8   یا 10  استفاده می‌شود. به اینصورت که دو میلگرد طولی در زیر قرار می‌گیرد و یک میلگرد طولی در بالا و در این میلگردها، میلگردهای عرضی را داریم که به صورت زیک زاک قرار می‌گیرد. 
سپس این اسکلت را درون قالبی قرار می‌دهند که دارای یک کاور می‌باشد و بتن را درون قالب می‌ریزند. 
پس از آنکه بتن خود را گرفت جهت عمل آوری آن‌ها را درون استخرهایی مخصوص که از آب پر می‌باشند می‌گذارند. (مطابق عکس) 
مجمتمع خدماتی رفاهی شهرک صنعتی توس که راجع به آن گزارش تهیه شده و دوره کار آموزی اینجانب در آنجا به پایان رسیده سازه ای ایست بتنی که در ادامه راجع به فعالیتها و کارهای انجام شده در آن صحبت می‌شود. 
قالب بندی تیر و سقف طبقه همکف بلوک II. این قالبها توسط گونیا به یکدیگر محکم و جفت و بست شده تا هنگام بتن ریزی مشکلی پیش نیاید و قالبها جابجایی و حرکت نداشته باشند. بتن آماده توسط پمپ ریخته شده. 
-    آرماتور بندی تیرهای سقف طبقه همکف بلوک II و قطع و خم آرماتورهای تیرهای سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد 
-    تیر ریزی کنسول سقف همکف بلوک II انجام شد. تراز تیر ریزی توسط دوربین نقشه برداری انجام شد. 
-    تکمیل داربست بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. 
-    قطع و خم میلگرد سقفهای کاذب انجام شد. 
-    میلگرد گذاری سقف کاذب طبقه همکف بلوک II صورت گرفت. میلگرد گذاری بر اساس دتایلهای محاسباتی صورت گرفت که در آن تعداد میلگرد و فاصله بین میلگردها مشخص شده و همچنین اینکه میلگردها نیز مشخص شده. 
نکته ای که اینجا باید بیان شود اینست که میلگردها دارای طول مشخصی می‌باشند یعنی حداکثر حدودا m12 که معمولا از m6 استفاده می‌شود. در هنگام میلگرد گذاری مخصوصا در ستونها، آکس ستون‌ها توسط سرپرست یا مهندس ناظربه میلگرد گذار داده می‌شود و وی بر اساس این اکس شروع به میلگرد گذاری می‌کند. بنابراین به دست آوردن آکس باید دقت زیادی به عمل آورد. 
-    ادامه قالب بندی تیرهای سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. 
-    شمع گذای و مهار تیرچه‌های کنسول سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. این مهار همانطور که در عکس دیده می‌شود توسط داربست و چوب مخصوص صورت می‌گیرد و پس از آنکه قسمتی به پایان رسید برداشته شده و به قسمت دیگری اگر نیاز باشد برده می‌شود. 
-    تکمیل و نصب قالب تیرچه‌های T2 (طبق نقشه) در کارگاه تیرچه ریزی انجام شد. 
-    میگلرد گذاری سقف کاذب انجام شد. 
-    ادامه تیرریزی کنسول سقف طبقه همکف بلوک II
-    بلوک گذاری کنسولهای سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. در مقدمه راجع به طرز ساخت بلوک‌ها در کارگاه توضیح داده شد که در انتها عکس ماشین بلوک زنی نیز موجود است. در بلوک گذاری باید سعی شود از قرار دادن بلوک‌های شکسته پرهیز نمود و این بلوکه‌ها بر روی تیرچه‌های کنسولهای سقف قرار می‌گیرد که از زیر نیز همانطور که گفته شد شمع گذاری و مهار شده است. 
-    میلگرد گذاری حرارتی سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. این میلگردها به دو دلیل یکی برای نگهداری و مقاومت بهتر بتن تقریبا cm5 که بر روی سقف اجرا می‌شود (بر روی بلوک‌ها) مفید است وهمچنین برای انتقال حرارت مفید است. آزمایشات نشان داده اند که نسبت آب به سیمان، بین بتن و درجه حرارتی که در آن بتن به عمل آید بر روی ضریب انبساط حرارتی بتن تاثیر ناچیز دارند. در طراحی، ضریب انبساط حرارتی بتن و فولاد برای درجه حرارتهای بین صفر تا 100 درجه سانتگراد در برار 105 ×1 انتخاب می‌شود. 
-    قطع و خم میلگرد اتصال و تقویتی تیرچه‌ها انجام شد. این میلگردهای تقویتی بر اساس محاسبات ممکن است نیاز باشد یا نباشد که در اینجا در بعضی نقاط نیاز به آرماتوربندی میلگرد‌های تقویتی تیرچه‌ها بود. 
-    ادامه قالب بندی تیر و سقف طبقه همکف انجام شد و آرماتوری بندی تیرهای فرعی و میلگردهای حرارتی سقف طبقه همکف و میلگرد گذاری سقف کاذب کنسول سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. 
-    تکمیل قالب بندی تیر و سقف طبقه همکف توسط قالب بندهاانجام شد. 
-    آرماتور بندی میلگرد‌های افت و حرارت سقف طبقه همکف بلوک II در تیرهای فرعی انجام شد و ادامه میلگرد گذاری سقف کاذب کنسول سقف طبقه همکف بلوک II نیز انجام شد. 
-    در این روز عملیات داربست بندی اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک II نیز آغاز شد. 
-    قالب بندی ستون طبقه همکف بلوک II نیز آغاز شد. همچنین قالب بندی سر ستون و دیوار برشی بلوک III محور 19 طبق نقشه نیز آغاز شد. 
-    بتن ریزی ستونها و دیوار برشی تا ارتفاع m3 محورهای 24، 25، 26 بلوک III طبق نقشه آغاز شد. در یانجا از بتن آماره عوض پیمانه کردن و مخلوط نمودن مصالح در کارگاه استفاده شد. این روش بتن سازی کاربرد زیادی دارد و دارای مزایای زیادی نسبت به روش بتن سازی در کارگاه است برای نمونه کنترل کیفیت بالا و نزدیک سبب کاهش تغییرا در خواص بتن سخت شده می‌شود. 2- استفاده در کارگاه‌های با فضای کم و شلوغ یا در راهسازیها که امکان دپوی مصالح و ساخت بتن دشوار است. 
3- استفاده از کامیونهای مخلوط کن (در عکس مشخص شده) که در طول محل از جدایی دانه‌ها و کاهش کار آیی جلوگیری می‌کند. 
4- راحتی در ساخت مقادیر کم بتن و بتن ریزی متناوب. 
بتن ریزی تا یک ارتفاعی می‌تواند صورت پذیرد در غیر اینصورت باعث وجود آمدن مشکلاتی می‌شود که مهمترین آن جدا شدن دانه بندی پیوسته آن (ناپیوسته شدن) سنگدانه‌ها می‌شود که در شکل این موضوع بهتر دیده می‌شود. 
امروزه بتن در حجم زیادی توسط پمپ و با استفاده از لوله‌های انتقال تا سافتهای نسبتا زیاد و به محلهایی که دسترس به آنها با روشهای دیگر مشکل است انتقال می‌یابد. سیستم پمپ بتن از یک ظرفیت قیفی شکل که محل ریختن از مخلوط کن می‌باشد. پمپ و لوله‌های انتقال تشکیل شده است. بتن تحت وزن خود و تحت مکش حاصل از حرکت بیستون به داخل پمپ می‌رود. با باز و بسته شدن متناوب شیرها، بتن وارد لوله‌ها شدهو همیشه آنها را پر نگه می‌دارد. بتن ریخته شده در ظرف قیفی شکل پمپ با دوران تیغه‌هایی در داخل لوله‌های قابل انعطاف که به محفظه پمپ متصل اند، رانده می‌شود. با لوله‌های تا mm 75 می‌توان خروجی تا حدود m320 بتن در ساعت از این پمپها به دست آورد. قطر لوله‌های انتقال حداقل باید سه برابر قطر درشت ترین دانه انتخاب شود. برای بتن پمپی اسلامپ بین cm4 تا cm 10 یا ضریب تراکم 9/0 تا 95/0 توصیه شده است. 
- بتن ریزی سر ستونها و دیوار برشی محور 17، 18، 19 بلوک III تا ارتفاع زیر سقف طبقه همکف بلوک II نیز انجام شد. بتن آماره مورد استفاده با عیار kg /m3 350 بود. 
-    باز کردن قالب ستونهای طبقه همکف بلوک III انجام شد و ادامه دار بست بندی جهت اجرای نیرو سقف طبقه همکف بلوک III نیز انجام شد. 
-    عمل آوری بتن ستونهای طبقه همکف بلوک III و سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. عمل آوری بتن از طریق روشهای مختلفی صورت می‌گیرد که چگونگی اجرای آنها به وضعیت و شرایط کارگاهی و همچنین اندازه، شکل و موقعیت مقاطع بتنی مورد نظر بستگی دارد.
بدیهی است در صورتیکه به دلیل تنگناهای اجرایی، لازم باشد که قالب‌ها در همان سنین ابتدایی و مراحل اولیه سخت شدن بتن باز شوند، باید سطح بتن را با مواد عایقی مانند صفحات پلاستیکی و دیگر پوشش‌هایمناسب بپوشاند.
بلافاصله پس از گرفتن بتن، می‌توان عمل آوردن مرطوب آن رااز طریق تماس مستمر قطعه بتنی بااب به مرحله اجرا در آورد.
آبپاش یا غرقابل کردن کامل بتن و یا روشهایی دیگر همچون پوشاندن بتن با ماسه، خاک خاک اره و یا کاه مرطوب نیزامکان پذیر است. همچنین ممکن است یک پوشش جاذب اب را بر روی سطح بتن قرارداد و سپس با آبپاشی آب را به درون پوشش مزبور وارد ساخت.
-    قطع و خم ارماتور ستونهای طبقه اول بلوک II و ارماتور بندی ستونهای طبقه اول بلوک II براساس دتایلهای محاسباتی انجام شد.
-    ادامه داربست بندی جهت اجرای میکروسقف طبقه همکف بلوک III نیز انجام شد/
-    عمل آوری بتن سقف طبقه همکف بلوک II و ستونها و دیوارهای برشی طبقه همکف بلوک II انجام شد. طول مدت نگهداری و عمل آوری بتن، موضوعی نیست که به سادگی تعیین شده و مقرر گردد. اما در شرایطی که دما بالاتر از 10 درجه سانتیگراد باشد، ACI حداقل مدت مراقبت و عمل آوری را برای بتنهای ساخته شده با سیمان زودگیر (نوع III) سه روز، برای بتنهای ساخته شده با سیمان معمولی (نوع I) هفت روز و برای بتن‌های ساخته شده با سیمان‌های با حرارت زایی کم (نوع IV) چهارده روز مقرر می‌دارد. در صورتی که دما از 5 درجه سانتیگراد پایین تر رود، پیش بینی و مراقبت‌های ویژه ای ضرورت خواهد یافت.
-    ادامه باز کردن قاب ستونها و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III در این روز انجام شد. 
-    ادامه آرماتور بندی ستونهای طبقه اول بلوک II انجام شد و داربست بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک II نیز انجام شد.
-    قالب بندی تیرهای سقف زیرزمین بلوک III شروع شد.
-    عمل آوری بتن سقف بلوک II و ستونها وسرستونها دیوار برشی طبقه همکف بلوک III انجام شد. به طور کلی بهتر است عمل آوردن بتن را تا حد امکان زودتر شروع نمود زیرا در عمل خشک شدن زود هنگام بتن ممکن است علاوه بر توقف فعل و انفعالات هیدراتاسیون، منجر به انقباض و ترک خوردگی بتن گردد، که این پدیده در مخلوط‌های ساخته شده با نسبت آب به سیمان به نحو بارزتری به وقوع می‌پیوندد.
ادامه آرماتوربندی ستونهای طبقه اول بلوک II و شورع آرماتوربندی دیوارهای برشی طبقه اول بلوک II از کارهای انجام شده 
-    ادامه قالب بندی تیر و سقف زیرزمین بلوک III و قالب بندی سرستون و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III محورهای 24و25و 26 انجام شد.
-    عمل اوری بتن سقف طبقه همکف بلوک II و ستون و سرستون و دیوارهای برشی طبقه همکف بلوک III انجام شد.
-    آزمایش اسلامپ و تعیین فرونشست بتن بوسیله آن یک روش متداول برای تعیین قوام نسبی بتن است. دراین آزمایش یک مخروط استاندارد در سه قشر با بتن پر می‌شود و هر قشر را 25 دفعه میله می‌زنند و سپس بتن را در بالای مخروط هموار می‌کنند. پس از آن مخروط را به طور قائم به سمت بالا حرکت داده اجازه می‌دهند که بتن به سمت پایین سرازیر شود. فاصله مابین سطح بتن در بالای مخروط و سطح بتن سرازیر شده برحسب سانتی متر اسلامپ بتن نامیده می‌شود. در مواردی که حجم بتن کم و یا در جایی که اهمیت زیاد بالایی نداشته این آزمایش در کارگاه و توسط تکنسین‌ها صورت می‌گرفت اما در بیشتر اوقات بدلیل اهمیت بالا برای تعیین اسلامپ از آزمایشگاههای مکانیک خاک کمک گرفته می‌شد. در چند مورد با بتن با اسلامپ پایین برخورد شد که دستور به تخریب توسط مهندس ناظر مقیم شد. 
-    اسلامپ در فش کف بین 5 تا 8 و در پی‌ها بین 5 تا 5/12 و در تیرها ستونها و دالها و دیوارهای برشی بین 8 تا 15 می‌شود.
-    ادامه داربست بندی جهت اجرای تیر و سقف زیر زمین و همچنین ادامه آرماتوربندی دیوارهای برشی طبقه بلوک II انجام شد. 
-    ادامه قالب بندی تیرهای سقف زیرزمین بلوک III و باز کردن داربست تیرهای سقف طبقه همکف بلوک III انجام شد.
-    عمل آوری بتن سقف طبقه همکف بلوک II و ستون و دیوار برشی طبقه بلوک III انجام شد.
-    تمیز کردن و روغن زدن سطح قالبها انجام شد. در مورد َآن دسته از قطعات بتنی که نسبت سطح به حجم آنها کوچک می‌باشد، حتی روغنکاری جداری قالبها قبل از قالب بندی و یا مرطوب ساختن آنها قبل از مرحله بتن ریزی نیز می‌توان اقدامی کمکی در زمینه عمل آوردن بتن محسوب شود.
-    شورع عملیات آرماتور بندی تیرهای سقف زیرزمین بلوک III و همچنین ادامه قالب بندی تیرهای سقف زیرزمین انجام شد.
-    ادامه دار بست بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک III و ادامه باز کردن قالبها و جکها و داربستهای سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد ( تمیز کردن و روغن زدن سطح قالبها هم صورت گرفت)
-    ارماتوربندی تقویتی تیرچه‌ها و میلگردهای حرارتی سقف زیرزمین انجام شد.
-    مهار و شمع گذاری جهت بلوکه گذاری سقف زیرزمین به همان طریقی که قبلا توضیح داده شد صورت گرفت.
-    بلوکه گذاری سقف زیرزمین انجام شد. نکته مهم دیگر اینکه میلگردهای حرارتی باید طوری باشد که از روی هر ردیف بلوکه رد شده باشد و در صورت کج بودن میلگردها باید تا جای ممکن صاف شوند تا یک در میان نشود.
-    ادامه قالب بندی سقف و تیر زیر زمینی بلوک III و همچنین ادامه آرماتور بندی میلگرد‌های افت و حرارت سقف زیر زمین بلوک III انجام شد. 
-    مهار و شمع گذاری سقف زیر زمین انجام شد. در عکسها به وضوح دیده می‌شود. 
-    آماده سازی و ساخت پلیتهای اتصال شمشیری پله, تیر نیم طبقه انجام شد. 
بتن ریزی سقف زیر زمینی بلوک III انجام شد. کنترل کیفیت بتن نه تنها از نظر بررسی تطبیق مشخصات آن, بلکه به دلایل اقتصادی از دیدگاه تولید کننده بتن نیز مطلق می‌باشد. هدف از کنترل کیفیت, اندازه گیری و کنترل اجزا مخلوط و همچنین اندازه گیری و کنترل تغییرات عملیاتی مانند پیچانه کردن, ریختن, عمل آوردن و آزمایش می‌باشد که مقاومت یا یکنواختی بتن را تحت تاثیر قرار می‌دهند. نمودارهای کنترل کیفیت به طور گسترده ای توسط تهیه کنندگان بتن آماده و همچنین مهندسین کارگاه, برای ارزیابی مقاومت بتن, مورد استفاده قرار می‌گیرند. 
-    شروع قالب بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک III و داربست بندی جهت اجرای آنها انجام شد. 
-    نصب پلیت اتصال شمشیری به تیر نیم طبقه بالا زیر زمینی انجام شد. همچنین آماده سازی و ساخت پلیت اتصال نور گیر زیر زمین به سقف زیر زمین و نصب پلیت اتصال نور گیر زیر زمین به سقف زیر زمین انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمین بلوک III انجام شد. 
-    ادامه داربست بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک III و شروع مقطع و خم آرماتور تیر و سقف طبقه همکف بلوک III 
-    شروع آرماتور بندی تیرهای سقف طبقه همکف بلوک III و شروع تیر ریزی سقف طبقه همکف بلوک III 
-    ادامه تیر ریزی سقف طبقه همکف بلوک III انجام شد. چ
-    ادامه آرماتور بندی تیرهای سقف طبقه همکف بلوک III و قطع و خم آرماتور تیرهای سقف طبقه همکف بلوک III
-    مهار و شمع گذاری سقف طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمینی بلوک III انجام شد. بتن ریزی سر ستونهای بلوک III محور 24 آغاز شد. 
-    ادامه تیر ریزی سقف طبقه همکف بلوک III کنترل محورهای 17, 18, 19 و همچنین ادامه آرماتور بندی تیرهای سقف طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمینی و سرستونهای محور 24 انجام شد. 
-    شروع قالب بندی ستونهای طبقه اول بلوک II  و اجرای رامکا جهت قالب بندی ستونهای طبقه اول بلوک IIانجام شد رامکا میلگردی است,   پایین برای منعکس کردن قالب بتن ریزی به کار می‌رود. در زمان بتن ریزی به علت اینکه فشار زیادی بتن به قالب وارد می‌کند باعث جابه جا شدن قالب می‌شود حتی با وجود گونیا این عمل پیش می‌آید. با اجرای رامکا می‌توان از این جابجایی قالب جلوگیری کرد و یا در جایی که جابه جایی بوجود آمده از بیشتر شدن آن جلوگیری نمود. 
-    ادامه قالب بندی سر ستون و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III محور 25 و بتن ریزی سر ستون و دیوار برشی محور 25 و 26 انجام شد 
-    ادامه قالب بندی سقف طبقه همکف بلوک III محور 17, 18, 19 و قالب بندی ستونهای طبقه اول بلوک II انجام شد. 
-    مهار و شمع گذاری جهت بلوکه گذاری سقف همکف بلوک II و پس از آن بلوکه گذاری سقف همکف بلوک III کنسول محور 17, 18, 19 انجام شد. 
-    آرماتور بندی دوخت تیرچه‌ها به پوتر و میلگردهای افت حرارت سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. پوتر یک تیر مخفی است که در دهانه بزرگ سقف اجرا می‌شود. 
-    اجرای رامکای پای ستونهای طبقه اول بلوک II و باز کردن قالب سرستونهای طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمین و سر ستونهای طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    ادامه قالب بندی سقف طبقه همکف III محور 17, 18, 19 و ادامه قالب بندی ستونهای طبقه اول بلوک II انجام شد. 
-    اجرای رامکای دیوارهای برشی طبقه اول بلوک II انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمینی و سرستونها و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    شروع قالب بندی دیوارهای برشی طبقه اول بلوک II
-    ساخت و شروع نصب پلیتهای درز ژوئن به بتن اجازه نوسان را می‌دهیم. در صورتی که این درزها وجود نداشته باشد ممکن است تخریب صورت می‌گیرد و به قسمتهای دیگر سازه نیز خسارت وارد کند. مقدار این درز قابل محاسبه می‌باشد که در دتایلهای محاسباتی مشخص است. 
-    ادامه قالب بندی دیوارهای برشی و ستونهای طبقه اول بلوک II و تمیز کردن و روغن زدن سطح قالبها انجام شد. 
-    عمل آوردن بتن سقف زیر زمین و سرستونها و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III انجام شد
-    داربست بندی جهت اجرای تیر نیم طبقه پله و کنسول پله طبقه اول بلوک II و ادامه داربست بندی جهت اجرای تیر و سقف طبقه همکف بلوک II انجام شد. 
-    شروع قالب بندی تیر نیم طبقه پله طبقه اول بلوک II
-    ادامه ساخت و نصب پلیتهای درز ژوئن محور 27 بلوک III انجام شد. 
-    عمل آوری بتن سقف زیر زمین و سرستونها و دیوار برشی طبقه همکف بلوک III انجام شد. 
-    ادامه قالب بندی دیوارهای برشی و ستونهای طبقه اول بلوک II و قالب بندی تیر نیم طبقه پله طبقه اول و کنسول آن انجام شد. 
-    قطع و خم آرماتور تیر و کنسول نیم طبقه پله طبقه اول بلوک II انجام شد. 
-    زیر بندی جهت اجرای تیرچه بلوک کنسول نیم طبقه پله طبقه اول بلوک II و اجرای تیرچه بلوک کنسول نیم طبقه پله طبقه اول بلوک II انجام شد. همانطور که گفته شد از قرار دادن بلوکه‌های شکسته اکیدا خود داری نمود. 
-    ادامه قالب بندی دیوارهای برشی و ستون طبقه اول بلوک II و ادامه قالب بندی و اجرای سقف طبقه همکف بلوک III حد فاصل محور 17 الی 19 انجام شد. 
-    شروع آرماتور بندی ستونهای طبقه همکف بلوک III (روی سقف زیر زمین) 
-    ادامه آرماتور بندی ستونها طبقه همکف بلوک III محور 20, 21, 22, 23 و قالب بندی ستونها و دیوارهای برشی طبقه اول بلوک II انجام شد. 
-    خاکریزی گلدانی‌های فونداسیون بلوک II انجام شد. 
-    شروع قالب بندی تیرهای اصلی و فرعی سقف طبقه همکف بلوک III  محورهای 24, 25, 26
-    ادامه آرماتور بندی ستونهای طبقه همکف بلوک III محورهای 20, 21, 22, 23 روی سقف زیر زمین و قطع و خم آرماتور ستونهای طبقه همکف بلوک II انجام شد. 
-    پر کردن و خاکریزی گلدانی‌های فونداسیون بلوک II و متراکم نمودن خاک انجام شد. (برای جلوگیری از ترک خوردگی در سطح بتن فونداسیون باید از میلگرد مورب استفاده کرد اما چون این امر اجرایی نیست از خاموت استفاده می‌کنند بیدن صورت که فاصله خاموتها در تکیه گاه کمتر است و در فواصل بیشتر است) 
-    اجرای Tie Bcam سقف همکف بلوک III محورهای 17, الی 19 صورت گرفتن. Tie Bcam تیرهای مخفی توضیح داده شده می‌باشد که در دهانه‌های بزرگ اجرا می‌شود. 
-    ادامه اجرای سقف همکف بلوک II محورهای 17 الی 19 به علت بی دقتی در اجرا تیرهای سقف از راستای خود خارج شده بود که با چشم نیز قابل دید بود. عدم حضور مهندس ناظر در زمان اجرا و بی دقتی سرپرست کارگاه باعث این امر شده. 
-    ادامه عملیات خاکریزی و پر کردن گلدانی‌های فونداسیون بلوک II و متراکم نمودن خاک 
-    ساخت و نصب پلیتهای جهت اتصال فن کویلهای گرمایشی به سقف همکف بلوک III محور 18 انجام شد. 
-    بتن ریزی ستونها, دیوارهای برشی و نیم طبقه پله و کنسول طبقه اول بلوک II و ستونهای طبقه همکف بلوک III محور 20 و 23 و سقف همکف بلوک III حد فاصل محور 17 الی 19 انجام شد. (از بتن آماده و عیار  350 استفاده شد).
-    ادامه قالب بندی قیدهای سقف طبقه همکف بلوکه III از محور 19 الی 20 و از محور 24 الی 26 و 21 الی 22 انجام شد.
-    عمل آوری بتن ستونها و دیوارهای برشی طبقه اول بلوک II و ستون طبقه همکف و سقف همکف بلوک III 
-    خاکریزی و پر کردن پیاه روی جهب محور G ، رگلاژ، آبپاش و کوبیدن خاک
-    شروع کرسی چینی همکف بلوک III محورهای 9 و 14 براساس دتایلهای محاسباتی
-    عمل آوری بتن ستونها و دیوارهای برشی طقبه اول بلوک II ستون طبقه همکف بلوک III انجام شد.
-    ادامه  کرسی چینی بلوک II محور 14 الی 16 انجام شد.
-    شروع تیرریزی سقف طبقه همکف بلوک III از محور 19 الی 20 و 24 و 26.
-    بتن ریزی دیوارهای برشی و ستونهای طبقه همکف بلوک III محورهای 21 و 22 انجام شد. این امر باعث پایین آوردن کیفیت بتن شد و طبق آزمایشات انجام شده اسلامپ تا حدود مرز رسید که غیر قابل بتون بود و باعث شد که مهندسی ناظر تذکر بدهد. یکی دیگر از مواردی که باید یک پیمانکار با آن نظر بیشتری برساند استفاده از کارگران ماهر و فنی می‌باشد. برای نمونه به دلیل نداشتن ماله کش ماهر در بعضی از نقاط کار مثلا در ماله کشی بتن روی بلوکه‌ها شاهد نواقصی بودیم که باعث شده بود بتن ترک بخورد و دارای سقف صافی نباشد. 
نکته مهم دیگری که باید اشاره کرد عمل ریختن و تراکم بتن است که باید توام و وابسته بوده و اغلب همزمان انجام می‌شود.
برای دستیابی به این هدف بایستی موارد زیر را رعات نمود:
1-    باید ازپرتاب بتن با بین و حرکت دادن آن با فشار خودداری گردد.
2-    بتن باید در لایه‌های یکنواخت ریخته شود و از انباشته کردن آن در لایه‌های شیب دار خوداری کرد.
3-    ضخامت لایه باید متناسب با استفاده لرزاننده بتن انتخاب شود تا هوای محبوس بتواند از انتهای هر لایه خارج گردد.
4-    جهت دستیابی به بتن یکنواخت و پرداخت مناسب روی ستونها و دیوارها، باید قالب‌ها با سرعت حداقل 2 متر در ساعت پر شوند تا تاخیر حاصل نشود.
5-    قبل از ریختن لایه جدید باید لایه قبلی کاملا متراکم گردد. 
6-    باید از برخوردن بتن با قالبها و آرماتورها جلوگیری شود.
نکته مهم دیگری که باید توجه نمود لرزاندن بتن می‌باشد. در میان روشهای متداول لرزاندن بتن روش لرزاننده درونی درونی از همه معمول تر است. این دستگاه از یک سر مرتعش کننده که توسط یک میلیه انعطاف پذیری به یک موتور متحرک اتصال دارد تشکیل شده است. سرخرطومی شکل دستگاه وارد بتن شده و با ایجاد لرزش یکنواخت سبب تراکم آن می‌گردد.
-    حمل و دپوی قلوه سنگ در دهانه‌های همکف بلوک II جهت بلوکاژ انجام شد. بلوکاژ همانطور که در عکسها دیده می‌شود از لایه‌های مختلفی ساخته شد که در دتایلهای اجرایی مشخص است. در دتایلهای موجود روی قیرگونی کرسی چینی با کف بتن برابر شده لایه‌های بکار رفته بلوکاژ شامل خاک کوبیده شده در لایه‌های 30 سانتیمتر و قلوه سنگ (ماکادام) و تونان می‌باشد. کاربرد بلوکاژ بسیار اهمیت دارد مهمترین مزیت بلوکاژ جلوگیری از نفوذ رطوبت از کف به دیوراها ستونها و بقیه قسمتهای سازه می‌باشد البته به شرط آنکه به درستی اجرا شود.
-    آبپاشی و کوبیدن بستر کف سازی همکف بلوک II بصورت گرفت. 
      
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت بررسی بتن در ساختمان , ,مقدمه: ,امروزه ساختمانی پیدا نمی شود که به نوعی در آن بتن مسلح به کار نرفته باشد. به دلیل اهمیت شناخت از رفتار بتن در سازه‌های بتنی و همچنین به دلیل اینکه سازه مورد بحث نیز سازه ای بتنی می‌باشد، ابتدا یک سری توضیحات مختصری درباره بتن داده می‌شود آزمایشات به عمل آمده,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی مشکلات و ایرادات اجرایی در تیر های بتنی
پاورپوینت بررسی مراحل اجرای یک سازه بتنی با سقف تیرچه بلوک
پاورپوینت بررسی اجرای سقف بدون آویز و گرده ماهی در سقف های تیرچه ای
پاورپوینت بررسی سیمان در بتن
پاورپوینت بررسی شن و ماسه و مصالح سنگى مصرفى در بتن
پاورپوینت بررسی مصالح ساخت و تولید بتن ، تکنولوژی مصالح بتن
پاورپوینت بررسی دتایل و جزییات اتصال تیر به ستون
پاورپوینت بررسی تکنیک های تحکیم وتراکم ، عملیات تحکیم خاک و روش های مختلف
پاورپوینت بررسی جوشکاری و اصول بازرسی جوش
پاورپوینت بررسی پیش‌بینی عملکرد ماشین TBM
پاورپوینت بررسی اعلام حریق(دتکتورهای دود،حرارت،شعله و گاز)
پاورپوینت بررسی ماتریس ارزیابی ریسک های HSE
پاورپوینت بررسی زهکشی اراضی
پاورپوینت بررسی تکنولوژی کوبیاکس Cobiax
پاورپوینت بررسی تقویت میانقاب ها
پاورپوینت بررسی مباحث اجرایی ستون کوتاه
پاورپوینت بررسی موارد و ایرادات اجرایی متداول در سازه های بتنی
پاورپوینت بررسی انواع و اشکال میلگردها در سازه های بتنی
پاورپوینت بررسی مباحث اجرایی محل قطع آرماتور تیرها و ستونهای بتنی
پاورپوینت بررسی آرماتوربندی و خاموت بندی ستون های بتنی


  • safaii safaii

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی