معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

پاورپوینت تحلیل معماری تالار شهر لندن ، سیتی‌هال لندن اثر نورمن فاستر

تاریخ ایجاد 02/12/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 64 اسلاید بهمراه نقشه ها و تصاویر   قیمت: 5500 تومان     تعدادمشاهده  2


ساخت این بنا از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ به طول انجامید. فرم کلی این ساختمان تمام شیشه از یک تخم مرغ ناموزون الهام گرفته شده است’ارتفاع ان متر است که در طبقه حل شده وطبقات به صورت پلکانی روی هم قرار گرفته‌اند که باعث مایل بودن فرم کلی بنا شده‌اند. در نمای جنوبی ساختمان ۳ پانل مثلثی شیشه‌ای در هم فرو رفته وجود دارد که قسمتهای اداری ساختمان را به سمت رود تایمز باز می‌کند و نماهای دیگر شامل نوارهای شیشه‌ای جهت انتقال نور خورشید به درون فضاها می‌باشند
 
فهرست مطالب
    معرفی پروژه
    تاریخچه تالار شهر لندن
    کانسپت تالار شهر لندن
    معیارهای دموکراتیک
    معیارهای زیست‌محیطی
    فضای شهری عمومی مجاور تالار
    معماری سیتی هال لندن
    رمپ خارجی
    گودال باغچه
    روند طراحی
    ساختمان اداری ویلیس فابر
    اسکیس‌ها و ماکت‌های اولیه
    پلان‌ تالار شهر لندن
    مقطع تالار
    رمپ تالار
    هندسه و سازه
    هندسه کروی و ساده‌سازی محاسبات
    جزئیات پوسته
    اسکلت فولادی سازه
    مفصل ستون مورب و تیر
    هسته مرکزی
    پوسته خارجی
    نما
    جزئیات پنل‌های نما
    رمپ تالار
    نورپردازی رمپ تالار
    جزئیات رمپ
    جنبه‌های اکولوژیک در تالار شهر لندن
    تهویه و گرمایش
    عملکرد اکولوژیکی تالار شهر لندن
    سیستم سرمایشی
    کف‌سازی
    شبیه‌سازی صوتی تالار اصلی
    آکوستیک
    ایده‌های اکولوژیکی ساختمان
 
 
بخشی از مطلب
به دنبال انحلال دولت محلی لندن در دهه ۸۰ میلادی، ساختمان قدیمی مقر دولت به هتل و آکواریوم عمومی تغییر کاربری داد. لکن نخست وزیر اسبق بریتانیا، تونی بلر، در سال ۱۹۹۷ میلادی، احیای دولت محلی لندن را متعهد شد و در همین راستا نیز ضمن انتخاب یک شهردار برای این شهر، مقامات بلندپایه شهر لندن را به منظور مشورت جهت احداث یک ساختمان دولتی جدید فراخواند؛ چراکه پروژه شهرداری، فرصتی استثنایی برای ابراز وجود دولت جدید بود و علاوه بر آن می‌توانست به نمادی از تحولات بنیادین حکومت لندن شناخته شود. به همین منظور جلسات متعددی برگزار شد که احداث ساختمانی که قابلیت جای دادن مقامات عالی لندن نظیر شهردار، اعضای مجمع لندن و نیز کارکنان آنها را داشته باشد را دنبال می‌کرد.
طراحی تالار شهر لندن بخشی از یک طرح توسعه هدفمند بود و بر اساس دستورالعمل‌هایی که نیاز به افزایش شفافیت و دموکراسی را نشان می‌داد، ترتیب داده شده بود. علاوه بر این الزامات، شرکت فاستر و شرکا نیز اهداف زیست محیطی مد نظر خود را در این پروژه گنجاندند. به منظور طراحی اثری مبتنی بر بهینه‌سازی مصرف انرژی، این معماران، همکاری خود را از همان مراحل ابتدایی فرایند طراحی، با مهندسین آروپ آغاز نمودند. بدین ترتیب بود که شرکت فاستر و شرکا به رهبری معمار شهیر انگلیسی، نورمن فاستر، و همکاری گروه آروپ، کار خود را برای طراحی اولیه تالار شهر لندن آغاز کردند.
به دنبال نهایی‌شدن واگذاری طراحی تالار شهر لندن به نورمن فاستر، هیئتی متشکل از مقامات عالی‌رتبه سیاسی، از تمایل خود مبنی برای خلق اثری نمادین پرده برداشتند. بنابرین نورمن فاستر، ظرف مدت کوتاهی، طرح اولیه خود را ارائه کرد که با استقبال بسیاری روبرو شد. بدین ترتیب بود که ارزیابی مجدد الزامات جزئی طرح تالار شهر لندن آغاز گردید که با تغییر وزن و ابعاد طرح اولیه همراه بود. علاوه بر این، با پیشرفت روند طراحی، طرح تالار شهر لندن، شکل دینامیک‌تری به خود گرفت که می‌توان آن را مدیون تکنیک‌های مدل‌سازی کامپیوتری پیشرفته در سراسر روند طراحی دانست.
تالار شهر لندن با قرارگیری در مجاورت رودخانه تایمز که سبب دور شدنش از مرکز شهر و مشکلات بسیار آن نظیر ترافیک و انواع آلودگی‌ها، دارای یکی از عالی‌ترین موقعیت‌ها می‌باشد. علاوه بر این، طراحی تالار شهر لندن به گونه‌ای صورت گرفته است که امکان استفاده بخش‌های مختلف آن از هوای تازه رودخانه تایمز را فراهم می‌کند. از طرفی تامین انرژی گرمایی و نور مورد نیاز تالار شهر لندن نیز به سبب موقعیت خاص ساختمان و جهت‌گیری آن نسبت به نور خورشید با سهولت بیشتری صورت می‌گیرد.
فرم ساختمان سیتی هال لندن با توجه به دو معیار اصلی طراحی، شامل آرمان‌های دموکراتیک و زیست‌محیطی، صورت پذیرفته است و از این‌رو شاهد طراحی ویژه‌ای هستیم که در عین رعایت استانداردهای زیست‌محیطی از طریق بهینه‌سازی مصرف انرژی و جلوگیری از اتلاف آن، بر اصل شفافیت سیستم حکومتی نیز تاکید دارد و امکان نظارت دائمی و مستقیم ساکنین شهر بر اعمال و رفتار مقامات را فراهم می‌کند.
تالار شهر لندن در پاسخ به ضرورت برخورداری این شهر از دموکراسی موعود بنا شده است و از این‌رو می‌توان هویتی نمادین را برای آن قائل شد. در فضای باز پیرامون تالار شهر لندن، شاهد آمفی‌تئاتری روبازی هستیم که با شیبی ملایم، مراجعین را به سوی فضای نمایشگاهی و نیز کافه‌ای زیرزمینی واقع در زیر صحن مجلس هدایت می‌کند. راه‌پله مرکزی مارپیچ تالار شهر لندن نیز امکان جابجایی در تمامی ۱۰ طبقه آن را فراهم می‌آورد تا بدین ترتیب بازدیدکنندگان بتوانند بر تمامی بخش‌های این ساختمان حکومتی نظارت کامل داشته باشند. این پلکان در نهایت به دفتر شهردار لندن ختم می‌شود و حتی وی را نیز از صافی نظارت مستقیم می‌گذراند.
تالار شهر لندن به وسیله نورپردازی کم‌نظیر خود و نیز تراسی که در فضای باز واقع شده است و قابلیت میزبانی از ۲۰۰ میهمان را دارد، جلوه‌ای فوق‌العاده‌ای را برای این بخش از لندن به ارمغان می‌آورد.  فضای خارجی تزیین‌شده با شیشه شفاف تالار شهر لندن نیز نوید مشارکت دائمی شهروندان در امور شهری را می‌دهد و در عین حال نمادی از یک سیستم کاملا شفاف و دموکراتیک است که واهمه‌ای از نظارت دائمی شهروندان ندارد. چشم‌انداز تالار شهر لندن بر رودخانه تایمز، تاوربریج و نیز بخش اعظمی از شهر نیز علاوه بر تشدید این امر، نقش لندن به عنوان یک شهر در حال پیشرفت و همچنین ریشه تاریخی این شهر را یادآوری می‌کند.
تالار شهر لندن، دارای ۲۵۰ کرسی برای جلسات عمومی و مطبوعاتی هست و بخش‌های اداری لحاظ شده در داخل ساختمان نیز به پیروی از مفهوم دموکراتیک آن، در فضاهای باز و ساده‌ای قرار گرفته‌اند که فاقد هرگونه تجملاتی است. به بیانی دیگر، در طراحی داخلی تالار شهر لندن، شاهد یک بخش اداری دولتی هستیم که در آن، فضاهای کاری به سمت مرکز میل دارند و دید کاملی از تمامی بخش‌های اداری را در اختیار هر بیننده‌ای قرار می‌دهند.
معیارهای زیست‌محیطی:
تالار شهر لندن به منظور دستیابی به طراحی مبتنی بر استانداردهای زیست محیطی تنظیم شده برای ساختمان‌های هوشمند لندن از سوی سازمان‌های نظارتی، به مشخصه‌های پایدار و سازگار با محیط زیست، شامل چندین ویژگی طراحی منفعل و فعال، است که در عین بهینه‌سازی مصرف انرژی در این ساختمان و به حداقل رساندن آسیب‌های محیط‌زیستی آن، سبب صرفه‌جویی بسیاری در هزینه‌های سالانه نیز می‌شود.
معماری تالار شهر لندن:
پیشروی‌های حساب‌شده نمای خارجی تالار شهر لندن، حاصل تمایل به کاهش کل سطوح شیشه‌ای مورد استفاده در این سازه است. از طرفی دیگر، به طور کلی یک ساختمان کروی ۲۵٪ انرژی کمتری نسبت به یک ساختمان مکعب شکل با همان حجم را مصرف می‌نماید که عدد قابل توجهی است . از این‌رو دریافت نور انرژی حرارتی خورشیدی در تالار شهر لندن به جحداکثر رسیده است و از طرفی اتلاف انرژی در کمترین حالت خود قرار دارد.
نمای خارجی تالار شهر لندن:
شبیه‌سازی‌های تجربی ساختمان نشان داده است که مصرف انرژی یک ساختمان اداری می تواند با استفاده از روکش فلزی یکدست کاهش یابد تا بدین ترتیب مقدار بارهای سرمایشی و گرمایشی به سرعت محدود شوند. علاوه بر این، پوشش ساختمان، با استفاده از تحلیل سه بعدی نور و نورپردازی و تکنیک شبیه سازی نور روز ترسیم شده است تا بتواند پاسخگوی نگاشت‌های حرارتی موجود باشد. این تکنیک، تابش تصادفی خورشید را با استفاده از محاسبه روشنایی مورد نیاز برای هر پنل و تبدیل آن به مقدار ارزش گرمایی محاسبه می‌کند.
نمای خارجی تالار شهر لندن 1
در نقاطی از نمای خارجی تالار شهر لندن که بیشترین تاثیر را از انرژی خورشیدی می‌پذیرفتند، نسبت لعاب در روکش فلزی کمتر بود. یک روکش سکویی نیز در قسمت نمای محوطه جنوبی به منظور برخورداری از مزیت نور خورشید در زمستان و ارائه سایه طبیعی در تابستان به کار گرفته شده است. هندسه کروی تالار شهر لندن، نیاز به ساخت ۶۵۴ پنل شیشه‌ای منحصر به فردی داشت که در زوایای مختلفی جایگذاری شده باشند. لذا به همین منظور، نقاط بردارمانندی با استفاده از داده‌های کامپیوتری ترسیم شدند که در صال ۴ نقطه اختصاصی برای هر پنل بود. بدین ترتیب بود که پیمانکار توانست با اعمال دقیق آفست‌ها، اندازه دقیق و شکل هر پنل را جهت ثبت سفارش تعیین نماید. شایا ذکر است که تمامی پنل‌های شیشه‌ای به کارگرفته شده در نمای خارجی تالار شهر لندن، از قطعات مات لعاب‌داری ساخته‌شده‌اند که نور خورشید را بر اساس مقادیر از پیش تعیین‌شده فیلتر می‌کند.
سیستم تهویه سیتی هال لندن:
استراتژی‌های زیست محیطی تالار سیتی هال لندن با سیستم‌های کنترل منفعلی ترکیب شده است که باعث می‌گردد عملکرد کارآمدتر این ساختمان از لحاظ مصرف انرژی می‌شود. در میان این سیستم‌ها، هواکش‌های مشبک جایگزینی وجود دارند که در زیر پنجره‌ها تعبیه شده‌اند و هوای تازه را به سمت فضای دفاتر هدایت می‌کنند. دریچه‌های قابل استفاده موجود در امتداد لبه ساختمان به صورت طبیعی امکان تهویه را میسر می‌سازند و سیستم تهویه جایگزین نیز برای خنک کردن اتاق‌های مجلس و تالار بحث استفاده می‌گردد.در طول زمستان، یک شیر انبساط گرمایی هیدروسیکولی، گرما و رطوبت را از هوا گرفته و برای گرم کردن فضا از آن استفاده می‌کند. در طول تابستان نیز همین سیستم برای خنک کردن هوای ورودی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
گرمایش و خنک سازی:
پره‌های خنک کننده به همراه هوای سطح پایین، به عنوان دو سیستم اصلی خنک سازی این ساختمان عمل می‌نمایند. خنک‌سازی چاه لوله‌ای نیز این امکان را فراهم میسازد که آب‌های زیرزمینی خنک، از سطح زمین به پره‌های خنک کننده موجود در سقف پمپاژ شوند.  پس از خنک سازی ساختمان، این آب بازیافت شده و در توالت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در طول زمستان مقدار زیادی از گرما از طریق دیوار خارجی بی‌حفاظ تالار از دست میرود. لذا برای گرم کردن تالار، نوعی ساختار شبکه‌ای مورب به عنوان یک رادیاتور بزرگ و هیتر انتقال دهنده گرما در نمای خارجی این قسمت به کار گرفته شده است. ترکیبی از این استراتژی‌های خنکسازی ذخیره کننده انرژی، نیاز به خنک کننده‌های مکانیکی را مرتفع نموده و انرژی سالانه مصرفی سیستم‌های مکانیکی این ساختمان را نسبت به یک ساختمان معمولی، در حدود ۲۵٪ کاهش می‌دهد.
بررسی عملکرد:
پس از گذشت یک سال از شروع به کار تالار شهر لندن، انرژی مصرفی حدود ۵۰٪ بیشتر از مقدار پیش بینی شده بود. قبل از ساخت و ساز، پیش‌بینی شده بود که ساختمان ۲۳۶ کیلووات ساعت به ازای هر متر مربع مصرف خواهد کرد. در حالی که مصرف ثبت شده در سال ۲۰۰۳ میلادی، معادل ۳۷۶ کیلووات ساعت به ازای هر متر مربع بود. مقامات لندن به سبب اطمینانی که از سازگاری فوق‌العاده ساختمان تالار شهر لندن داشتند، از شنیدن این خبر واقعا شوکه شدند!
بررسی عملکرد تالار شهر لندن
سخنگوی مقامات عالی لندن در این خصوص اظهار داشت که برنامه ساختمانی مورد استفاده قرار گرفته برای ساخت این سازه، متفاوت از آن چیزی بود که در ابتدا توسط مقامات در نظر گرفته شده بود؛ چراکه سیتی هال لندن، در حال حاضر به عنوان یک مرکز کنفرانس و نیز یک جاذبه توریستی نیز به ایفای نقش می‌پردازد. دیوید کنگ توضیح داد که علاوه بر این، بسیاری از عوامل تاثیر گذار  نیز وجود داشت که رسیدگی بدان‌ها خارج از توان معماران بود. این عوامل شامل استخدام  کارکنان بیشتر در درون ساختمان نسبت به آنچه پیش بینی شده بود، است که سبب تولید حرارت بیشتر و درنتیجه مصرف انرژی بیشتر توسط سیستم‌های خنک‌کننده می‌شود. علاوه بر این، چراغ‌ها به طور مداوم در تمام روز روشن نگاه داشته می‌شوند که بارهای گرمایی اضافی را تولید می‌کنند.
بررسی عملکرد تالار شهر لندن
در نهایت دیوید کنگ تاکید نمود که با وجود آنچه در گزارشات ذکر شده، ساختمان تالار شهر لندن یک ساختمان اداری پیشگام است که از وجود فناوری‌های سازگار با معیارهای محیط زیست و پایداری بهره برده که تاکنون هرگز به طور کامل در یک ساختمان دولتی گنجانده نشده بود. وی افزود که همه این فناوری‌ها، اعم از خنک کننده چاه لوله‌ای ، نمای خارجی دارای عملکرد بالا و فتوولتائیک، بدون شک تولید کربن دی اکسید کمتری را نیز در پی خواهد داشت.
افزودن تجهیزات جدید:
در اوت سال ۲۰۰۷ میلادی، یک سیستم فتوولتائیک خورشیدی بر روی سقف ساختمان سیتی هال لندن نصب گردید. لکن از آنجایی که فتوولتائیک‌ها با برنامه ساخت و ساز اولیه سازگار نبودند، اقدامات خاصی اتخاذ شد تا از قابلیت به روز رسانی سقف به منظور سازگاری با فتوولتائیک‌ها به محض دریافت بودجه دولتی اطمینان حاصل شود. فواید فتوولتائیک خورشیدی شامل ارائه انرژی پایدار پاکیزه خورشیدی در عین به صفر رساندن تولید و انتشار کربن دی اکسید است.


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,تحلیل معماری ,تالار شهر لندن ، سیتی‌هال لندن , اثر نورمن فاستر ,آثار معروف نورمن فاستر, آثار نورمن فاستر, پاورپوینت تالار شهر لندن, پاورپوینت سیتی هال لندن, تالار شهر لندن, تالار شهر لندن نورمن فاستر, تحلیل تالار شهر لندن, ساختمان شهرداری لندن, سیتی هال لندن, سیتی هال لندن نورمن فاستر, ن,
مقالات مرتبط در این دسته
بررسی مبانی نظری و تاریخچه تئاتر، مبانی نظری معماری آمفی تئاتر
پاورپوینت بررسی معماری تالار یادبود سده شهر رانا ژاپن
پاورپوینت بررسی معماری مرکز کنوانسیون ، مرکز بین المللی کنفرانس سیدنی
پاورپوینت بررسی معماری خانه اپرای اسلو
پاورپوینت بررسی و تحلیل نمونه های خارجی سینما
پاورپوینت بررسی معماری تالار کنسرت آمستردام در هلند
پاورپوینت بررسی معماری سالن کنسرت و کنفرانس در شهر ریکیاویک ایسلند
پاورپوینت بررسی معماری بنیاد نما و آوای هلند - NEUTELINGS RIEDIJK ARCHITECTEN
پاورپوینت بررسی مجموعه فرهنگی هنرهای نمایشی ابوظبی
پاورپوینت تحلیل فرهنگسرای سئونک دونگ Seongdong Cultural
پاورپوینت بررسی مجموعه فرهنگی بیل ملیندا در امریکا Bill & Melinda
دانلود, پاورپوینت, بررسی پیشینه تحقیق طراحی فرهنگسرا با رویکرد معماری اصیل ایرانی
دانلود, پاورپوینت, بررسی تحلیل چند نمونه موردی سالن موسیقی, کنسرت هال
دانلود, پاورپوینت, بررسی تحلیل چند نمونه سالن موسیقی, کنسرت هال از دیدگاه آکوستیک
دانلود, پاورپوینت, بررسی مبانی نظری و پیشینه تحقیق طراحی سالن موسیقی, کنسرت هال -
پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی سالن موسیقی ـ کنسرت هال
دانلود پاورپوینت بررسی مجتمع سینمایی آزادی ، کاری از بابک شکوفی
پاورپوینت بررسی مرکز کنفرانس های بین المللی دالیان چین
پاورپوینت بررسی خانه موسیقی آلبورگ دانمارک ، سالن کنسرت آلبورگ
پاورپوینت بررسی طراحی تئاتر شهر تهران ، Tehran City Theater


  • safaii safaii

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی